Startside > Opslagstavlen


Se hvad der sker !!

TV MidtVest har været på besøg i Lihme Kirke. -
Se Historien under Lihme kirke - 500 kroneseddel.

____________________________________________________________

Hjælp Lihme til bedre muligheder transport - og VIND en lækker præmie
Vi har brug for din hjælp til at finde de bedste løsninger for, hvordan du kan bevæge dig til, fra og rundt i Lihme-området. Derfor håber vi, du vil bruge 10-15 min. på at svare på spørgsmål om dine vaner, behov og ønsker.

Vi trækker lod om en lækker præmie fra Lihme Brugs til en værdi af 500 kr. Alt du skal gøre er at:

1. svare på spørgsmålene via linket
2. fortælle os, du gerne vil være med i konkurrence og give os din mailadresse
3. fortælle os, om du helst vil vinde en lækker dagligvarekurv eller en ”biografpakke” med biografbilletter til 2 personer og popcorn, sodavand og lækkerier til en hjemmebiograf-aften - mens vi venter på at landet åbner?

Energibyen Skive og Lihme Borgerforening vil gerne forbedre transportmuligheder for dig, der bor og/eller har en tilknytning til Lihme-området. Der er ingen der kender dine behov bedre end dig selv. For at kunne finde en løsning, der hjælper flest bedst muligt, er det rigtig vigtigt, at du deler din tanker og behov. De besvarelser der kommer ind, vil Energibyen Skive bruge til at finde frem til den/de løsninger, der efter sommerferien vil blive stillet til rådighed i en testperiode på ét år. Er løsningen en succes, er det tanken at den bliver i Lihme.
Har du børn i husstanden vil vi bede dig/jer svare på spørgeskemaet sammen med jeres barn/børn og efterfølgende svare som voksen.
Kender du nogen i Lihme sogn, som ikke er med i “Lihme Info” på Facebook eller på mailservice, og som gerne vil deltage, kan den/de få spørgeskema tilsendt pr mail ved henvendelse til sille@pro-vins.dk.

Besvarelsen er anonym.

Konkurrencen guides du videre til, når du har udfyldt spørgeskemaet. Man kan deltage med et ”lod” pr. person i husstanden, der har udfyldt spørgeskemaet: Så jo flere, der udfylder, jo mere viden får vi – og jo større vinderchance får du. Vinderen trækkes d.3 marts 2021 kl.12 og får direkte besked.

Med venlig hilsen
Energibyen Skive

Du kan kopiere linket : https://surveys.enalyzer.com/?pid=cbernet4

201211_Folder_kickstartsmøde_d.15_dec_trykklar.pdf 3.35 MB
Projekt_Stronger_Combiend.pdf 22.75 KB
Guide_til_deltagelse_via_Teams.pdf 492.58 KB
kickstartsmøde_d.7_januar_-_invitation_(002).pdf 233.16 KB
Stronger_combined_møde_d.7_januar_2021.pdf 3.06 MB