Startside > Opslagstavlen


Se hvad der sker !!

TV MidtVest har været på besøg i Lihme Kirke. -
Se Historien under Lihme kirke - 500 kroneseddel.

___________________________________________________________

Bedre transport i Lihme og en lækker præmie der kan blive din!

Hjælp Lihme til bedre transportmuligheder - og VIND en lækker præmie.
Over de sidste to år har Lihme Borgerforening og Energibyen Skive samarbejdet om at øge mulighederne for at komme til, fra og rundt i Lihme-området. Da samarbejdet blev sat i gang, blev der lavet en undersøgelse af jeres transportvaner, og hvilke mulige løsninger der kunne øge fremkommeligheden i Lihme. To konkrete løsninger er blevet testet over det sidste år: Øget information om kollektive transportmuligheder og samkørsel.

For at vi kan vurdere, om løsningerne har virket efter hensigten, så vi kan hjælpe jer til bedre og/eller flere transportmuligheder, har vi nu brug for din hjælp. Derfor håber vi, du vil bruge 10-15 min. på at svare på spørgsmål om dine behov og dit kendskab/dine erfaringer med de 2 løsninger. Besvarelsen til undersøgelsen er anonym.
Vi trækker lod om en lækker præmier fra Lihme Brugs eller en biografaften til en værdi af 500 kr. Alt, hvad du skal gøre, er at:
1. Svare på spørgsmålene via linket https://surveys.enalyzer.com?pid=g2k8b6f3 (Kopieres til browser)


2. Ved slutningen af spørgeskemaet at fortælle os om du gerne vil være med i konkurrencen om en lækker kurv fra Lihme Brugs:
• Hvis ja, give os din mailadresse
• Og fortælle os, om du helst vil vinde en lækker dagligvarekurv (skriv ’dagligvarekurv’ i emnefeltet) eller en "biografpakke" med biografbilletter til 2 personer og popcorn, sodavand og lækkerier (skriv ’biograftur’ i emnefeltet)
De besvarelser, der kommer ind, vil Energibyen Skive bruge til at evaluere på løsningerne ift., om de skal fortsætte og optimeres og evt. tilbydes flere steder i kommunen.
Har du børn i husstanden, vil vi bede dig/jer svare på spørgeskemaet sammen med jeres barn/børn og efterfølgende svare som voksen. Man kan deltage med et "lod" pr. person i husstanden, der har udfyldt spørgeskemaet: Så jo flere, der udfylder, jo mere viden får vi – og jo større vinderchance får du. Vinderen trækkes tirsdag d.11. oktober 2022 kl.12 og får direkte besked. Gaven overrækkes d.27. oktober i Lihme Medborgerhus.

Med venlig hilsen
Energibyen Skive

220124_Akt._2022_opslag.pdf 244.30 KB